Pomoč ? 080 8133
V košarici: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Glavni meni
Izdelki
Dostava
Brezplačna dostava za nakupe nad 50 EUR

Pogoji poslovanja Sinkopa

S potrditvijo nakupa se strinjate s plačilom.

Načini plačila:
- z gotovino ob prevzemu
- z nakazilom na račun upravitelja www.sinkopa.si - Sinkopa d.o.o. (po ponudbi / predračunu)

Načini dostave:
- osebni prevzem, je možen možen izključno v Sinkopa d.o.o., poslovna enota Radovljica, Jalnova cesta 2, Radovljica, od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Ob sobotah,nedeljah in praznikih zaprto.
- pošta Slovenije, ki trenutno za nas dostavlja le na območju Slovenije. Pismonoša vam bo paket dostavil na izbrani naslov za dostavo. V primeru, da vas na njem ob poskusu vročitve paketa ne bo, vam bo v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko paket skupaj z osebnim dokumentom prevzamete na najbližji Pošti. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,90 (z DDV) EUR. Ob nakupu nad 50,00 EUR je poštnina brezplačna.

Izdaja računa:

Sinkopa d.o.o. ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje račun v pisni obliki na naslov kupca. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Ob uspešni potrditvi oz. oddaji naročila boste obveščeni na svoj elektronski naslov, katerega ste zapisali med svojimi podatki.