Pomoč ? 080 8133
V košarici: 0
Skupaj: 0,00 EUR
Glavni meni
Izdelki
Dostava
Brezplačna dostava za nakupe nad 50 EUR

Dostava

Naročene izdelke na sinkopa.si lahko plačate:
  • po predračunu (e-banka, položnica, ...) * **
  • po povzetju (gotovina, plačilne kartice)

*Naročeni izdelki bodo odpravljeni takoj po prejetem plačilu, ** V kolikor na predračunu ni navedeno drugače, je le ta veljaven 3 delovne dni. Če v treh delovnih dneh od izdaje predračuna ne prejmemo plačila, se naročilo izbriše.

Dostava naročenih izdelkov: Izdelke, naročene v spletni trgovini sinkopa.si, dostavlja Pošta Slovenije. Pismonoša vam bo paket dostavil na izbrani naslov za dostavo. V primeru, da vas na njem ob poskusu vročitve paketa ne bo, vam bo v nabiralniku pustil obvestilo, s katerim lahko paket skupaj z osebnim dokumentom prevzamete na najbližji Pošti. Strošek redne dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,90 (z DDV) EUR. Za nakupu v vrednosti 50,00 EUR ali več je poštnina brezplačna.

Dostava je možna v delovnem času dostavne službe. Paketov, razen v mestih, kjer je to omogočeno, ne dostavljamo v soboto, nedeljo in med prazniki. Artikli, naročeni na sinkopa.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Če so artikli na zalogi v našem centralnem skladišču, gredo na pot običajno še isti dan, ampak le v kolikor naročilo oddate do 15.00.

Izdelki bodo dostavljeni že naslednji dan oziroma najkasneje v 3 delovnih dneh. V kolikor dostava v 3 dneh ne bo možna, vas bomo o tem obvestili. V kolikor blaga nimamo na zalogi, vas bomo o tem obvestili. Obvestili vas bomo tudi o najkrajšem možnem času dostave.

V kolikor ste se ob oddaji spletnega naročila odločili za gotovinsko plačilo in dostavo preko Pošte Slovenije, vam le te zaračuna 1,22 EUR (z DDV) provizije.
 
Sinkopa.d.o.o. bo dostavi naročenih artiklov kupcu dostavi tudi račun. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.
 
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.
 
Dostava izdelkov kupljenih v spletni trgovini sinkopa.si je mogoča samo na naslovu v Sloveniji! V kolikor bi želeli dostavo na drug naslov izven Slovenije, nam pišite na info@sinkopa.si in pripravili vam bomo ponudbo.

Delivery is possible only at an address in Slovenia! Currently we do not support foreign customers to buy products in our sinkopa.si web store. You can order the items only by sending email to info@sinkopa.si and we will prepare you an offer.
 
Osebni prevzem
V primeru osebnega prevzema vsi stroški, povezani z dostavo in plačilom izdelkov, odpadejo. Naročilo bo pripravljeno najkasneje v 24 urah, na prevzem pa bo čakalo še 3 delovne dni po tem, ko ga boste oddali.

Osebni prevzem je možen izključno v Sinkopa d.o.o., poslovna enota Radovljica, Jalnova cesta 2, Radovljica, od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00. Ob sobotah,nedeljah in praznikih je poslovalnica zaprta.

Izdaja računa

Sinkopa d.o.o. ob dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje račun v pisni obliki na naslov kupca. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.